IPL+RF laser

IPL+RF LASER – REGENERACIJA IN POMLAJEVANJE KOŽE OBRAZA

S postopkom fotopomlajevanje oz t.i. nekirurški lifting lahko koži v določeni meri povrnemo njen mladosten videz na neagresiven in varen način. Je postopek, kjer z intenzivno pulzno svetlobo (IPL):

  • V vrhnji plasti posvetimo rjavo obarvane solarne pigmentacije in s tem pridobimo svetlejši, enakomeren obarvan ton.
  • Med vrhnjico in usnjico sprožimo ojačenje delovanje celic in s tem dosežemo izravnavo plitvih gubic.
  • V globljih plasteh kože pa vzpostavimo fibroblaste k povečani tvorbi kolagenskih in elastinskih vezi, da koža spet postane čvrstA in elastična.

Pred laserskim pomlajevalnim postopkom se opravi kozmetični negovalni postopek tako za zaščito in hranjenje epiderme, kot tudi za delovanje kromoforjev z obarvanimi vlažilnimi emulzijami, ki jih laser prepozna v globini. Vlažilne emulzije se ob stiku z lasersko svetlobo odprejo in spustijo globino aktivne sestavine.


Nega aken z IPL+RF

Pulzna svetloba pospeši metabolizem celice in pospeši nastanek kisika, kar uniči anaerobne bakterije. Fototermični učinek vpliva pomirjevalno na rdečico, ki je spremljevalec vnetnega procesa. Zdravijo se vse stopnje aken: vulgarne, papulopustolozne, akne nodulo – cistica. Povečuje sintezo fibroblastov in s tem omilimo brazgotine.


Odstranjevanje dlačic z IPL SHR laserjem

SHR je okrajšava za Super Hair Removal in predstavlja tehnologijo hitrega trajnega odstranjevanja dlak z izjemnim uspehom.

Tehnologija kombinira lasersko tehnologijo in tehnologijo intenzivne pulzirajoče svetlobe za pričakovane rezultate brez bolečin. Tudi dlake, ki so se sedaj težko ali celo nemogoče odstranile se lahko sedaj s pomočjo SHR tehnologije odstranijo.

»In Motion« predstavlja revolucijo v tretmajih trajnega odstranjevanja dlak z IPL tehnologijo. Tretma je bolj prijeten, sigurnejši in učinkovitejši za razliko od dosedanjih konvencionalnih metod. Zakaj? Zagotavlja postopno zvišanje temperature do ključne in želene terapevtske temperature za dosego terapevtskega učinka, brez tveganja nastanka poškodb in z veliko manjšim občutkom bolečine. Celoviti in večkratni prehodi s pomočjo IN Motion aplikatorja zagotovijo gladke noge, roke, hrbet in obraz.

leserska depilacija
leserska depilacija