Lipomasaža

Lipomasaža

Ko dieta in telovadba ne učinkujeta več, pomaga Lipomassage

Redna telovadba, zdrava prehrana, različni načrti za zgubljanje kilogramov… Naredili ste vse, da se znebite teh nelepih, nakopičenih maščob na vašem telesu, vendar trdovratna maščoba enostavno ne želi izginiti!

Lipomassage je nekirurška rešitev za nakopičene maščobe, celulit in povešeno, ohlapno kožo.


Lipomassage, popolno dopolnilo telovadbi, ki sem jo oblikoval
za svoje slavne stranke!

Gunnar Peterson, fitness trener slavnih, se zanaša na Lipomassage. TM

Takrat ko so zvezdniki, čeprav so v dobri formi in živijo zdrav način življenja, soočeni z nelepimi nakopičenimi maščobami in celulitom, želijo pa zadržati svoje seksi obline, jim slavni ameriški fitness trener Gunnar Peterson pomaga z Lipomasage. Tako moškim kot tudi ženskam Lipomassage predstavlja »piko na i« v ustvarjanju popolnega videza.


Z LPG tretmaji, ki delujejo na adipocite, boste odkrili skrivnost vitkega telesa.

Raziskave so pokazale, da Lipomassage aktivira adipocite (mastne celice) prek njihovih beta recep-torjev in tako spodbuja lipolizo (sproščanje maščob).

Lipomassage stimulira tudi fibroblaste (napenjanje), odpravlja nakopičene maščobe, odpravlja vdolbine na koži, ki so jih spodbudile nakopičene maščobe in pospešuje izmenjavo tekočin.

Lipomassage :

  • vitkost,
  • konture,
  • napetost

Sodobne naprave vrhunske kakovosti in izobraženi in izkušeni terapevti Optimalni rezultati se dosegajo z združevanjem dveh osnovnih elementov:

1) LPG naprave – patentirana oprema vrhunske kakovosti in

2) strokovnost izobraženega in s posebnim certifikatom potrjenega terapevta, ki bo tretma Lipomassage prilagodil posebnim potrebam vsake posamezne stranke.

Povprašajte vašega terapevta po certifikatu in se z zaupanjem prepustite njegovem znanju, izkušnjam in strokovnosti.