Manikura

Manikura

Lepe ženske roke in nohti so bili od nekdaj občudovani. Nega nohtov in moda še vedno privlačijo pozornost vsake negovane in urejene ženske povsod po svetu.

Roke so sredstvo izražanja, z njimi se dotikamo drugih, kljub temu imajo lastno življenje. Roke govorijo o naši osebnosti in izdajajo starost. Lepi nohti pa dajejo ženski ljubkosti in šarm.

Pri negi nohtov uporabljam JESSICA izdelki. Do lepih in zdravih nohtov z Jessica izdelki.

JESSICA izdelki in sistem so zasnovani tako, da pospešijo rast, krepijo nohte in jih dajejo zdravje in lepoto.

Vsi nohti niso enaki. Tako, kot so različni tipi las in kože, tako so tudi različni tipi nohtov in zahtevajo posebnonego. Glede na vaš tip nohta: suh, krhek, normalen ali poškodovan izberem primerno vrsto podlaka, laka in nadlaka in k temu prilagodim celoten postopek manikire.

V našem salonu lahko kupite izdelke za nego nohtov JESSICA.

jessica

Jessica kozmetika

Jessico Vartoughian je New York Times imenoval "prva dama nohtov". Njena zgodba je prava zgodba o ameriškem uspehu.

Rojena in odrasla je v Romuniji kot hči armenskih staršev. Leta 1962 je prispela v Ameriko in s seboj prinesla znanje, ki ga je pridobila v tradicionalni evropski šoli za manikuro in pedikuro. To je bila odlična osnova za cilj, ki ga je želela doseči in ki si ga je zadala za svojo svojo življensko nalogo - ustvariti lasten sistem naravne nege nohtov, ki po lepoti in učinkovitosti rezultatov v svetu ne bo imel primere.

Kot največja svetovna avtoriteta na področju negovanja nohtov, Jessica sama najbolje razume, kaj pomeni in koliko truda zahteva, če želiš imeti in obdržati lepe nohte. JESSICIN sistem, kot ga nazivajo, temelji na tako drugačnem pristopu, da je po svojih rezultatih neprimerljiv s katerimkoli drugim sistemom.

Jessica verjame, da je treba nohte vsakega posameznika obravnavati individualno. "Nohti niso vsi enaki!" vam bo rekla. "Nohti se od posameznika do posameznika razlikujejo, prav tako kot koža ali lasje. Nemogoče je, da bi vse nohte negovali enako in jih obdržali lepe in zdrave."

V kozmetičnem salonu Karma pri manikuri uporabljamo izdelke proizvajalca Jessica in vam hkrati omogočamo nakup teh izdelkov v našem salonu.

laki za nohte Jessica

Nail Cultivation