Karma . kozmetični . salon

Nega obraza – Thalgo

Thalgo

Francoska kozmetična znamka THALGO

je s svojo 54 letno tradicijo pionir na področju »morske kozmetike« zasnovane izključno na aktivnih sestavinah, ki izvirajo iz morskih globin. Vsa ta leta se Thalgo nadgrajuje pri izvlečkih bogastva in izjemnih potencialov iz morja ter razvija tretmaje, proizvode in dodatke prehrani, ki so posvečeni osebni lepoti in dobremu počutju. Thalgo danes nudi tretmaje in proizvode za nego obraza in telesa, ki so izrazito učinkoviti, popolnoma varni in zelo nežni za kožo in v katerih so čiste in naravne aktivne sestavine morskega in rastlinskega izvora, namenjene vsem tipom kože.

 

 

Nega obraza s Thalgo kozmetiko 

Bogati tretmaji so namenjeni za vse tipe kož za intenzivno vlaženje, hranjenje, pomirjanje in čiščenje kože. Specialno razvite aktivne sestavine so morskega in rastlinskega izvora. Alge iz oceana so bogate z minerali in elementi v sledeh, ki odstranjuje strupe in oksidirane beljakovine ter tako aktivirajo procese samoobnove.

Nega obraza vključuje pregled kože in pogovor s stranko o domači negi, površinsko čiščenje, nanos ustreznega mehanskega pilinga, mehčanje kože s paro, globinsko čiščenja (po potrebi), i Beauty sondo, masažo obraza ali limfno drenažo, masažo dekolteja, vratu in zatilja, nanos ustrezne maske, zaključek s kremo, svetovanje o pravilni negi doma.

Nega obraza se priporoča na mesec dni in poteka 90 minut.

Nega obraza s kolagenom in Hialurnom

Namenjena je dehidrirani,suhi in zreli koži, ki potrebuje intenzivne vlažilne kozmetične učinkovine. Hialuronska kislina in morski kolagen imata visoko sposobnost vlaženja in naredita na koži film, kar zmanjšuje izgubo vode skozi povrhnjico. Odpravljata izsušenost in dajeta koži občutek udobja in mehkobe.
Nega obraza vključuje pregled kože in pogovor s stranko o domači negi, površinsko čiščenje, nanos ustreznega mehanskega pilinga, i Beauty sondo, stimulacijo kože s posebno masažno tehniko izbranega koncentrata, masažo dekolteja, vratu in zatilja, nanos specialne maske, zaključek s kremo, svetovanje o pravilni negi doma.

Nega obraza se priporoča na mesec dni in poteka 90 minut.

 

Nega obraza

THALGO NEGA IN APARAT iBEAUTY

Lepotni tretmaji nove generacije, ki združuje tri inovativne, preizkušene, neinvazivne, neagresivne in popolnoma varne tehnologije za takojšnje rezultate obraza:

 • Zvočna vibracija delujemo kot piling in čisti na površini kože
 • Ultrazvok drenira, deluje globinsko, stimulira
 • Tripolarna radiofrekvenca deluje proti staranju, regenerira in polni gube

Kako deluje?

ULTRAZVOČNI PILING
Z izredno hitrimi mehanskimi vibracijami lopatka poskrbi za luščenje odmrle kože na površini s pomočjo salicilne kisline.

ULTRAZVOK ima tri delovanja in izberemo glede na namen nege.

 • Limfna drenažna pospeši limfno cirkulacijo in omogočimo učinkovito odvajanje tekočin iz tkiv.
 • Infuzija sproži mehanski učinek, ki spremeni strukturo rožene plasti kože na nivoju medceličnih lipidov in ji tako zagotovi prepustnost.
 • Ultrazvočna stimulacija učinkuje mehansko in ustvarja nihajno gibanje delcev znotraj in zunaj celice, ki je podobno mikromasaži. S tem ponovno vzpostavimo celično aktivnost. Celice se množijo, kar spodbudi obnovo povrhnjice.
 • Fibrolizna stimulacija, omogoča natančno obravnavo nagubanih predelov ter ciljno delovanje za zmanjševanje drobnih linij in gub. Lokalizirana mikromasaža gub omogoča, da se osredotočimo na vsak del posebej. Ponovno se aktivira obnovitveni proces povrhnjice.

TRIPOLARNA RADIOFREKVENCA
Radiofrekvenčni mikrotokovi ustvarjajo pretok med 3 poli sonde in prodirajo v kožo. Zaradi električne upornosti tkiva, energija, ki jo prenaša sonda, notranjo temperaturo kože dvigne zaradi česa se: 

 • skrčijo kolagenska vlakna
 • koža se v trenutku napne
 • pospeši se metabolizem
 • poveča se širjenje krvnih žil in celične izmenjave
 • voda se iz spodaj ležečih tkiv dvigne na površino
 • poveča se hidratacija kože
 • koža je na videz polnejša, bolj kompaktna, obnovljena in čvrsta.

Nega obraza z aparatom poteka 60 minut in se priporoča individualno glede na stanje kože.

Vstopi in si

Privošči sproščujoč dan v našem salonu

X
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart