karma . kozmetični. salon

Manikura

Naročanje na 

Manikura

Roke so sredstvo izražanja, z njimi se dotikamo drugih, kljub temu imajo lastno življenje. Roke govorijo o naši osebnosti, izdajajo starost ter dajejo ženski ljubkosti in šarm.

Pri negi nohtov uporabljamo izdelke proizvajalca JESSICA in vam hkrati omogočamo nakup teh izdelkov tudi za domačo nego.

JESSICA izdelki in sistem so zasnovani tako, da pospešijo rast, krepijo nohte in jim dajejo zdravje in lepoto.

Tako, kot so različni tipi las in kože, tako so tudi različni tipi nohtov in zahtevajo posebno nego. Glede na vaš tip nohta: suh, krhek, normalen ali poškodovan izberemo primerno vrsto podlaka, laka in nadlaka in k temu prilagodimo celoten postopek nege nohtov.

Jessica kozmetika

Jessico Vartoughian je New York Times imenoval “prva dama nohtov”. Njena zgodba je prava zgodba o ameriškem uspehu.

Rojena in odrasla je v Romuniji kot hči armenskih staršev. Leta 1962 je prispela v Ameriko in s seboj prinesla znanje, ki ga je pridobila v tradicionalni evropski šoli za manikuro in pedikuro. To je bila odlična osnova za cilj, ki ga je želela doseči in ki si ga je zadala za svojo življenjsko nalogo – ustvariti lasten sistem naravne nege nohtov, ki po lepoti in učinkovitosti rezultatov v svetu ne bo imel primere.

Kot največja svetovna avtoriteta na področju negovanja nohtov, Jessica sama najbolje razume, kaj pomeni in koliko truda zahteva, če želiš imeti in obdržati lepe nohte. JESSICIN sistem, kot ga nazivajo, temelji na tako drugačnem pristopu, da je po svojih rezultatih neprimerljiv s katerimkoli drugim sistemomom.

Jessica verjame, da je treba nohte vsakega posameznika obravnavati individualno. “Nohti niso vsi enaki!” vam bo rekla. “Nohti se od posameznika do posameznika razlikujejo, prav tako kot koža ali lasje. Nemogoče je, da bi vse nohte negovali enako in jih obdržali lepe in zdrave.”

Naravna nega rok in nohtov Jessica bo poskrbela za boljšo rast nohtov, nohti bodo zdravi in naravno lepi.

X
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart