POGOJI POSLOVANJA

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V našem kozmetičnem salonu nudimo vrhunske in kvalitetne storitve.

Da lahko izvajamo naše storitve varno, z največjo skrbnostjo in nego vas pri prvem obisku povprašamo za nekatere osebne podatke, ki so nujna, da se izognemo kakršnemkoli nezaželenim stranskim učinkom, ki jih zabeležimo v vaš osebni delovni list.

Vašo telefonsko številko potrebujemo, da vas lahko obveščamo o vašem terminu izvajanja naših storitev. Vaša telefonska številka se ne bo uporabljala za nobene druge namene.

Vaše podatke obravnavamo zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega ste nam zaupali le te podatke.

Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanje, spreminjanjem ali uničenjem.

Ekipa Kozmetičnega salona Karma se zavezuje, da spoštujemo vašo zasebnost in varnost in spoštujemo pravila GDPR.

KONTAKTNI PODATKI

Na kontaktni elektronski naslov gdpr@nova.salonkarma.si nam pošljite zahtevo v kolikor želite pridobit vpogled v vaše podatke, jih želite spremeniti oz dopolniti ali pa jih želite prenesti ali izbrisati.

Rok za odgovor je 15 delovnih dni.

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2018 K A R M A KOZMETIČNI SALON, KARMEN ZORMAN S.P.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Karma kozmetični salon, Karmen Zorman s.p.

PODATKI PODJETJA

k a r m a Karmen Zorman s.p.
Stari trg 26, Slovenj Gradec
2380 Slovenj Gradec
Davčna številka: 36212482

X
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

    Shopping Cart