Karma . kozmetični . salon

Nega obraza Aikon

Aikon

AIKON je slovenska blagovna znamka,

ki svoj slogan “Advanced Skin Therapy” uresničuje skozi učinkovito in celostno reševanje problematik kože, kot so akne,kuperoza,hiperpigmentacije,gube. Aikonov celostni pristop je osebno prilagojen in vključuje Dermadiagnostiko, avtorsko razvit poglobljen pregled vseh plasti kože ter osebno prilagojen program terapije. Program terapije sestavljajo prehranska dopolnila, medicinska kozmetika tako za profesionalno nego, kot tudi za podaljšano nego doma ter smernice za priporočljiv življenjski slog glede na stanje kože.

 

Nega obraza z aikon kozmetiko

Nega obraza je sestavljena in prilagojena glede na stanje kože in je sestavljena iz kozmetičnih proizvodov visoko učinkovitih kozmetičnih učinkovin,ki vsebujejo aktivna zelišča ,kislinskega, vitaminskega kompleksa,kompleksov antioksidantov, aktivnih peptidov,lipidov in so namenjeni za hidratacijo kože,zmanjševanju in odstranjevanju vidnih lusk, čiščenji in ožanju por, reguliranju izločanja sebuma, preprečevanju poslabšanja mikroliefa kože, preprečevanju nastajanja in poglabljanju gubic, zmanjševanju hierpigmentacije.

Nega obraza vključuje pregled kože in pogovor s stranko o domači negi, površinsko čiščenje, nanos ustreznega kislinska pilinga, mehčanje in priprave kože na penetracijo, globinsko čiščenja (po potrebi),masažo obraza ali limfno drenaža,masažo dekolteja,vratu in zatilja,nanos ustrezne maske, zaključek z ustreznim serumom in kremo, svetovanje o pravilni negi doma.

Nega obraza se priporoča na mesec dni in poteka 90 minut.

Napredna kozmetična terapija

Namenjena je obnovi bariere, zmanjševanju rdečice, preprečevanju nastanka novih kapilar, zmanjševanju DNA poškodb in vnetja,zmanjševanju hiperpigmentacije, uravnavanju izločanja sebuma in izboljšanju tonusa kože.

 • Kozmetična terapija je namenjena občutljivi koži  z izraženo kuperozo z rozaceo.
 • Kozmetična terapija je namenjena obravnavi kože v poletnih mesecih za zmanjševanje in preprečevanje fotopoškodb povzročenih zaradi UVA in UVB žarkov.
 • Kozmetična terapija je namenjena obravnavi kože po poletnih mesecih za odpravljanje fotopoškodb, kot so hiperpigmentacija, vnetnim procesom nastalih zaradi sonca.

Kozmetična terapija se opravlja v namen obnovi in rehabilitaciji kože po predhodnem dermadiagnostičnem pregledu.

Kozmetična terapija poteka 60 minut. 

Korekcijska kozmetična terapija s kislinskimi pilingi

Korekcijska  kozmetična terapija je terapija z visoko učinkovitimi raztopinami Glikolne,Laktične, Azelaične, Mandeličnev kisline v namene pomlajevanja, vlaženja in izboljševanja elastičnosti,povečevanja volumna dermisa,pospeševanja metabolizma,zmanjševanja postinflamantornih ,posttravmatskih,postakenskih hiperpigmentacij, zmanjševanja brazgotin,s sistemom destrukcije in rekonstrukcije,ki privede do fizioloških sprememb kože. Korekcija je intenzivno spreminjanje in poboljšanje strukture kože na različnih nivojih s pomočjo različnih mehanizmov, s ciljem sprememb, pospeševanja in izboljšanja fizioloških procesov.

Kozmetična terapija je namenjena za zmanjševanje mimičnih gub, elastotičnih gub in atrofičnih gub, aknasti koži in koži s hiperpigmentacijo.

 

Korekcijska kozmetična terapija je sestavljena iz:

 • Anamnestičnega vprašalnika
 • Dermadiagnostičnih meritev
 • Izvedbe tretmaja kislinskimi pilingi
 • Podaljšane nege doma z ustreznimi  kozmetičnimi proizvodi

 

Za doseganje optimalnih rezultatov je potrebnih najmanj 6 korekturnih estetskih terapij v zaporedju 1x na 14 dni za korekcijo starajoče kože in 1x na teden za zmanjševanje hiperpigmentacije.

Kozmetična terapija poteka 60 minut.

Vstopi in si

Privošči sproščujoč dan v našem salonu

X
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino

  Shopping Cart